söndag 11 december 2011

Salt&brygga restaurang i Västra hamnen i Malmö

 Till huvudrätt hade Th Fläsksida med rödkål och rödvinssås
med saltpotatis till och till det drack han Nörrebro Julöl.
 När vi kom dit fick vi värma upp oss med varsen mugg
starkvinsglögg. Vi hade promenerat efter Th´s memorerade karta.
Det blev lite fel och det blåste som bara den. Vi fick ihop över 22 000 steg på hela den dagen.
 Själv åt jag Tartelett med en massa olika grönsaker på och någon ost var där också.
Till det åt jag också deras hembakade knäckebröd samt kavring. Det var så gott allt ihop.
Till det hela drack jag ett ekologiskt Rieslings vin (vitt) mmm så gott det var.
Till förrätt hade vi Jordärtskockssoppa med
citrusbitar och någon kräm i mitten med några flarn ovan på.
Det smakade så himla gott alltsammans.
Vi orkade ingen efterrätt.
Det sparar vi till sommaren tänkte vi.
Då ska vi ta en tur med mc:n dit.
Tusen tack Emma för din present till mig.
Det enda vi saknade var dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar