söndag 29 januari 2017

Torgvantar

Mörk lila torgvantar är nästan helt klara. Återstår bara att fästa trådar. Sen ska de levereras till Natalie i Vejbystrand. De är stickade i Svarta Fårets Baby. Tvättas i 40 grader.

onsdag 25 januari 2017

Ljus lila torgvantar

De är stickade i Svarta Fårets baby. Ett nystan gick åt. Garnet är inhandlat hos Ulla-Britts garn o handarbete i Mörarp. Dessa torgvantar ska fina Alva få.

söndag 22 januari 2017

Göteborgskoftan är färdig

Den heter så för att jag sprang på en liten garnaffär som låg ner i en källare i Göteborg. Garnet är Sandnes Duo, en blandning av ull/bomull. Den ska tvättas i ullprogram i 30 grader. Garnet är hur mjukt som helst, känns inte att där är ull i. Mönstret är skoj att sticka. Knapparna är inhandlade på Jylland i byn Höjer. En söt hemslöjdsaffär med lite av varje men allt är hantverk där. Sånt gillar jag.

Årets första stickning är klar

Ljus lila handledsvärmare med tumme i. Stickad i Svarta Fårets Baby garn. Mönstret har jag lånat av en kompis. Nu ska det bara göras en till!

onsdag 4 januari 2017

Superskön kofta

Har använt koftan flera gånger nu under helgerna. Hur varm som helst. Garnet är köpt hos Ulls-Britts garn o handarbete i Mörarp.